Apodan
Vi holder lukket mellem jul og Nytår. Bemærk venligst at varer først bliver sendt afsted i det nye år.

CSR Politik

Drevet af at gøre en forskel

Apodan A/S har de sidste 20 år udviklet og markedsført high-end produkter til sundhedsfagligt personale og patienter i den danske og internationale sundhedssektor.

Vi ser de 17 verdensmål som en god ramme for vores fortsatte bestræbelser i arbejdet med bæredygtig og social ansvarlig virksomhedsdrift.

Kvalitet og ansvar går hånd i hånd

Apodan A/S vil bidrage til en mere bæredygtig fremtid inden for medico sektoren, gennem innovative sundhedsprodukter af høj kvalitet, gennemtænkte bæredygtig pakning og ansvarsfuld håndtering af forsyningskæden, der sikrer en bæredygtig værdikæde i alle led.

Apodan er kvalitetscertificeret v. DS/EN ISO 13485

Bæredygtighed hele vejen rundt

Fundamentet ligger i hverdagens adfærd. I Apodan A/S tænker vi bæredygtighed ind i alt hvad vi gør, hvem vi samarbejder med og i de daglige valg vi træffer. Apodan A/S indkøber bæredygtige kontorartikler, stiller miljøkrav til emballering, reducerer spild, fokuserer på reduceret CO2 udledning og tager et socialt ansvar.

 

Læs mere om vores fire målsætninger her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies. Ok!
>>