Apodan
Vi holder lukket mellem jul og Nytår. Bemærk venligst at varer først bliver sendt afsted i det nye år.

Hvem er vi?

Vores kernefortælling

Apodan er en formålsdrevet dansk virksomhed, som udvikler og markedsfører produkter til sundhedsfagligt personale og patienter i den danske og internationale sundhedssektor. 
Vi er drevet af tanken om at gøre en forskel, og vi gør os umage med at bidrage til en reel forbedring af vores brugeres sundhedstilstand og livskvalitet.
Det lyder måske som den rene filantropi, men snart 60 år i branchen har vist os, at det heldigvis er en glimrende forretning for både producent, borger og samfund at investere i forbedret sundhed

“Fokus på mennesker og kompromisløs kvalitet”

Hvem er Apodan?

Apodan A/S er et dansk firma, der udvikler og markedsfører medicinsk udstyr. Udover det danske marked markedsfører Apodan A/S varer i Sverige, Norge, Finland, USA og Brasilien. Apodan A/S har 60 års erfaring med at bringe produkter af høj kvalitet til markedet, både til hospitaler, apoteker og kommuner.

Vi har specialiseret knowhow inden for de skandinaviske velfærds- og sundhedsmodeller, karakteriseret ved en høj grad af offentligt finansieret sundhedspleje. Apodan A/S er certificeret inden for DS / EN ISO 13485 og lever op til MDR. 

Forretningsområder

Apodan A/S har fire primære forretningsområder; Hygiejneprodukter “på og omkring” patienten, specialiserede sårprodukter, kompressionssystemer samt diagnostisk udstyr. Apodans egenproducerede hygiejneprodukter, består af unikke klude til patienter og overflader.

Værdier

Apodan A/S er en formålsdrevet virksomhed. Vi drives af at gøre en forskel. Vi bestræber os på at bidrage til en reel forbedring af vores brugeres sundhed og livskvalitet. Vi sætter pris på at finde de rigtige løsninger, altid med kunden for øje og med høj grad af fleksibilitet - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er ydmyge over for vores ansvar som leverandør til sundhedssektoren, og vi sætter forretnings- og partnerskabsetik meget højt.

Mennesker

Apodan A/S har 14 dedikerede medarbejdere. Vi er fageksperter; sygeplejersker, ingeniører, jurister, markedsføringsspecialister og meget mere. Vi er ”sundhedsnørder” med trang til at gøre en forskel ved at yde høj service til vores kunder og hinanden.

>>