Apodan
Vi holder lukket mellem jul og Nytår. Bemærk venligst at varer først bliver sendt afsted i det nye år.

FSDS 2021 Fagligt Selskab for Dermatologiske Sygeplejersker

09-03-2021

FSDS står for Fagligt Selskab for Dermatologiske Sygeplejersker, og er en sammenslutning under Dansk Sygeplejeråd (DSR), som beskæftiger sig med dermatologi og venerologi. FSDS blev stiftet i 1983 og har i dag mere end 200 medlemmer, som beskæftiger sig med sygeplejen, behandling, forskning m.v. inden for hud- og kønssygdomme.

Mens foråret plejer at være en tid, hvor faglige konferencer og temadage myldrer frem og står så tæt, som var det vintergækker og erantis i de endnu vinterprægede haver, er Foråret 2021 ikke på ret mange måder, som ’vi plejer’…

Apodan er at finde på det første af forårets konferencer, dog i et andet format end hidtil, når FSDS afholder Landskursus 2021 på samme vis, som mange andre arrangementer i det forgangne år, idet mødet foregår virtuelt.

Programmet lider bestemt ikke herunder! Det er spækket med interessante emner og kompetente oplægsholdere med fokus på bl.a. nye studier, ny behandlingsalgoritme samt håndeksem og hudreaktioner som følge af pandemiens øgede krav til håndhygiejne og brug af værnemidler, se mere her (link til deres program på ordet ’her’: https://tilmeld.dsr.dk/fsdermatologlandskursus2021/program )

Apodan er med i form af en pausefisk, da vi - som resten af industrien - ikke kan komme ud og vise vores problemknusere og spændende nyheder i det vanlige udstillingsområde.

Målrettet dermatologiske problemstillinger har vi fokus på produkter til hudbeskyttelse, sårbehandling samt terapeutisk beklædning. Se vores korte video herunder:

>>