Apodan
Vi holder lukket mellem jul og Nytår. Bemærk venligst at varer først bliver sendt afsted i det nye år.

Webshop

Læs om vores salgs- og leveringsbetingelser her.

MULTIFUNKTIONEL BANDAGE

Alt-i-én PolyMem Standard bandage designet til optimal behandling af sår og skader på fingre og tæer. Den velkendte inflammationsmodulerende, helende og smertelindrende effekt af PolyMem, som terapeutisk sårbehandlingssystem. Sikrer kontinuerlig rensning af såret og opretholder det fugtige sårmiljø, hvilket reducerer behovet for soignering/debridering ved bandageskift. Hæmmer dannelsen af hæmatom og ødem, hvorved omfang af skaden reduceres og smerter lindres. Findes uden og med sølv.

Læs mere
Small (1 æske á 6 stk.)
DKK 389,00
Medium (1 æske á 6 stk.)
DKK 389,00
Large (1 æske á 6 stk.)
DKK 389,00
XLarge (1 æske á 6 stk.)
DKK 425,00
XXLarge (1 æske á 6 stk.)
DKK 425,00

HYDROGEL BANDAGE

ApoCure er en hydrogel sårbandage indikeret til at håndtere let til moderat væskende sår. Apocure Hydrogel sårbandage indeholder ca. 30% vand, mens de resterende 70% består af en absorberende polymer. Oversiden er en vandtæt polyurethanfilm, der gør den vand- og bakterietæt. Indeholder ingen konserveringsmidler eller cellulose - kun højabsorberende polymer.

Læs mere
1 æske á 50 stk.
DKK 450,00

TERAPEUTISK AMMEINDLÆG

Nursicare er et sterilt terapeutisk ammeindlæg, som kan anvendes både forebyggende og behandlende i forbindelse med ømhed, smerter, sår og revner på brystvorterne i forbindelse med amning.

Læs mere
1 æske á 6 stk.
DKK 242,00

FIKSERING & BEKLÆDNING

HEKA fix hjælper med at fiksere bandager blidt og skånsomt. Patienter med komplekse sår på overkroppen er ofte nødt til at klare langvarig sårbehandling, men det er ikke alle, der kan tåle at få bandager fikseret med klæb, film o.l. på deres sensitive hud. HEKA fix omslutter hele overkroppen og sikrer dermed en sikker og fast, men skånsom fiksering af alle forbindinger.

Læs mere
Small (1 stk.)
DKK 320,00
Medium (1 stk.)
DKK 320,00
Large (1 stk.)
DKK 320,00
XL (1 stk.)
DKK 320,00

SKINNIES BABY/BARN

Op til 14 år

Til fiksering af sårbandager, specielt til mennesker med EB, samt ved brandsår.

Læs mere

Skinnies Viscose er designet til personer med eksem og andre kroniske hudlidelser, hvor varme- og fugtregulering er essentielt for såvel hudens tilstand som livskvaliteten.

Læs mere

Skinnies Silk er designet til personer med eksem og andre kroniske hudlidelser, hvor varme- og fugtregulering er essentielt for såvel hudens tilstand som livskvaliteten.

Læs mere

SKINNIES VOKSEN

Fra 15 år og opefter

Til fiksering af sårbandager, specielt til mennesker med EB, samt ved brandsår

Læs mere

Skinnies Viscose er designet til personer med eksem og andre kroniske hudlidelser, hvor varme- og fugtregulering er essentielt for såvel hudens tilstand som livskvaliteten

Læs mere

Skinnies Silk er designet til personer med eksem og andre kroniske hudlidelser, hvor varme- og fugtregulering er essentielt for såvel hudens tilstand som livskvaliteten

Læs mere

HUDBESKYTTELSE

Gennem innovation er Spycra Protect designet til optimal beskyttelse af skrøbelig og udsat hud med fokus på høj åndbarhed, reduktion af friktion, smertefri/atraumatisk fjernelse og høj bærekomfort. Med Spycra Protect får man en optimal og særdeles komfortabel beskyttelse af den udsatte hud.

Læs mere
5 x 7,5 cm (1 æske á 10 stk.)
DKK 249,00
7,5 x 10 cm (1 æske á 10 stk.)
DKK 448,00
10 x 18 cm (1 æske á 5 stk.)
DKK 425,00
18 x 30 cm (1 æske á 3 stk.)
DKK 775,00
5 x 150 cm (1 æske á 1 stk.)
DKK 345,00

Reskin Care Protect er designet til beskyttelse af hudområder udsat for øget belastning, friktion og tryk. Når huden udsættes for friktion, evt. sammen med varme og fugt, opstår nemt rødme, smerte og hudløshed. Disse hudskader kan være meget generende, og kan føre til sår og infektion. Med fokus på livskvalitet anvendes Reskin Care Protect på intakt hud, for at forebygge skader på huden.

Læs mere
5 x 25 cm (1 pose á 1 stk)
DKK 47,50

SENGEBAD

Den unikke - den første. BagBath® har siden 1998 været det mest anvendte sengebadssystem på danske hospitaler til vask og soignering af immobile patienter. BagBath er et af de mest gennemtestede sengebadsprodukter på markedet, og har som et af de eneste af sin slags, flere års studier og tests i "bagagen". Er særlig god til sensitiv hud.

Læs mere
30 poser á 8 klude
DKK 445,00

BagBath® Glove/vaskehandske er blevet udviklet som et redskab til rehabilitering og har samme høje kvalitet som vaskeservietten. Ved hjælp af BagBath® vaskehandsker er det muligt at udføre den personlige hygiejne uden brug af vand og sæbe.

Læs mere
30 poser á 8 klude
DKK 496,00

Bagbath® HairCare er en nem, effektiv og hygiejnisk løsning til bl.a. sengeliggende patienter. BagBath® BodyCare er et skånsomt alternativ til vand og sæbe. Specielt egnet til sart og sensitiv hud.

Læs mere
HairCare (15 flasker á 100 ml)
DKK 325,00
HairCare (3 flasker á 500 ml)
DKK 105,00

BodyWash® Pro er det professionelle produkt til sengebad og personlige pleje, som er udviklet til sundhedssektoren med henblik på en effektiv, dog skånsom rens og pleje af ansigt og krop.

Læs mere
25 poser á 8 klude (bemærk nyt antal poser)
DKK 370,00

BÆKKENER & KOLBER

TravelJohn urinkolbe består af en genlukkelig pose med en anatomisk udformet tragt, der passer til både kvinder, mænd og børn. Posen kan indeholde 800 ml. væske, der omdannes til gel af det absorberende pulver i posen, hvorved bakterier og lugt neutraliseres. Der er lavere risiko for spild, og dermed skift af sengetøj, når sengeliggende patienter skal urinere sammenlignet med brug af standard urinkolber.

Læs mere
8 pakker á 3 stk.
DKK 495,00
12 pakker á 3 stk.
DKK 695,00

SYNKEMIDDEL

Gloup er et synkemiddel, som gør det lettere at synke piller, tabletter og kapsler. Gloup er et 100% naturligt produkt, som har en frisk frugtagtig duft og smag.

Læs mere
1 tube á 150 ml
DKK 79,00
1 flaske á 500 ml
DKK 247,00

HÅNDDESINFEKTION

Effektiv hånddesinfektion i lommeformat med ethanol. Mindsker risikoen for overførsel af bakterier og vira.

Læs mere
1 æske a 50 stk. 3 ml.
DKK 149,00

PERSONLIG HYGIEJNE

BagBath® 48 stk. kan anvendes til inkontinenspleje, personlig hygiejne, rensning omkring stomi, ved bleskift mv.

Læs mere
1 pose á 48 klude
DKK 52,00
1 karton á 9 poser
DKK 474,00

VÅDSERVIET TIL BABY

Det er vigtigt at passe på barnets hud. Særligt i bleområdet hvor huden jævnligt er udsat for fugt og syre fra urin og afføring og let bliver rød og irriteret. Det kan give grobund for bakterier og yderligere irritation, og det bedste du kan gøre for at forebygge rød og irriteret numse er at holde barnets hud så sund og tør som muligt i bleområdet. BagBath 48 stk. vådservietter er et godt valg ved bleskift og aftørring af dit barns hænder og ansigt – især når du er på farten.

Læs mere
1 pose á 48 klude
DKK 52,00
1 karton á 9 poser
DKK 474,00
>>