Apodan
Vi holder lukket mellem jul og Nytår. Bemærk venligst at varer først bliver sendt afsted i det nye år.

EPUAP -

04-05-2021

EPUAP = ’European Pressure Ulcer Advisory Panel’ blev stiftet i 1996 mhp at lede og støtte alle europæiske lande i bestræbelserne på at forebygge og behandle tryksår.

EPUAP’s mission er:
"At yde lindring for personer, der lider af eller er i fare for, tryksår gennem forskning og uddannelse af offentligheden og ved at påvirke tryksårspolitikken i alle europæiske lande mod en tilstrækkelig patientcentreret og omkostningseffektiv behandling af tryksår."

EPUAP har udgivet en akademisk lærebog om tryksår, ligesom de udvikler og samler retningslinjer for forebyggelse og behandling af tryksår, som anvendes overalt i Europa. EPUAP arbejder desuden for at hjælpe med implementeringen af retningslinjerne i de forskellige lande samt opdatere retningslinjerne, hvor det er nødvendigt.*

Vi kan i Danmark være stolte af vores bidrag i EPUAP med flere engagerede og dygtige ildsjæle inden for organisationen dedikeret forebyggelse og behandling af tryksår.
Der var lagt op til gensyn, excellent vidensdeling, fest og glæde, da Fokusmødet skulle have været afholdt sidste forår i det smukke Sønderborg - det satte Covid-19 (også) en effektiv stopper for!

Programmet for det 1-dags virtuelle fokusmøde lider dog ikke af dén grund.

Med patientsikkerheden som omdrejningspunkt er der bl.a. fokus på kvalitetsstyring af indsatsområder, sundhedsteknologi og nye materialer til tryksårsforebyggelse, implementering af ny DANSK retningslinje samt patientinddragelse, -uddannelse og -rådgivning. Det handler om kommunikation - og det gælder både primær og sekundær sundhedssektor, og for mennesker i alle aldre.

At have en stand på en virtuel konference er ganske nyt for os
- så det klarer vi helt sikkert!

Og vi kan næææsten ikke vente med at afsløre, hvad vi har med af nyheder her fra Danmark!!
- det handler selvfølgelig om effektiv sårbehandling
- dygtige reflekterende danske sygeplejersker
- og tryksår

Vi glæder os enormt meget til at dele dét og meget mere, når du klikker dig ind til os på standen og vi mødes på den elektroniske motorvej.

Læs mere om EPUAP Fokusmødet her og tilmeld dig, dine medarbejdere og/eller kolleger her. Bemærk, ved tilmelding har du som deltager adgang til det komplette program, posters, udstillingsområdet m.v. i 2 måneder efter Fokusmødets afvikling, altså fra den 26. maj til og med den 26. juli 2021.


*) https://www.epuap.org/organisation/

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies. Ok!
>>