Apodan
Vi holder lukket mellem jul og Nytår. Bemærk venligst at varer først bliver sendt afsted i det nye år.

Drevet af at gøre en forskel

 

Apodan er en formålsdrevet dansk virksomhed, som udvikler og markedsfører produkter til sundhedsfagligt personale og patienter i den danske og internationale sundhedssektor. Vi er drevet af tanken om at gøre en forskel, og vi gør os umage med at bidrage til en reel forbedring af vores brugeres sundhedstilstand og livskvalitet.


Det lyder måske som den rene filantropi, men snart 60 år i branchen har vist os, at det heldigvis er en glimrende forretning for både producent, borger og samfund at investere i forbedret sundhed.

 

Apodan er desuden certificeret inden for DS / EN ISO 13485.

Apodan er ISO 13485-certificeret

Det er vigtigt at vores kunder og samarbejdspartnere har en tryg og god oplevelse hos os. Derfor er det en høj prioritet for Apodan at vi har et effektivt og kvalitetsorienteret ledelsessystem.

 

Når man som os arbejder med medicinsk udstyr skal vores brugere og samarbejdspartnere kunne stole på at både kvalitet og processer er i top. Ved at være ISO 13485-certificeret, demonstrerer vi, at vi har kompetencerne til at opbevare, behandle og levere medicinsk udstyr og relaterede ydelser samt at vi leverer medicinsk udstyr, der opfylder de gældende lovkrav.

 

ISO 13485 standarden er et kvalitetsledelsessystem, der dækker processer, der er relevante ved produktion, opbevaring, distribution og markedsovervågning af medicinsk udstyr.

APODAN PÅ YOUTUBE

Klik forneden for at besøge vores YouTube-kanal og lær mere om vores produkter og deres anvendelse.

LEGATER

Her kan du læse mere om Apodans Udviklingslegater. 

-

-

APODAN POLITIKKER

Klik forneden for at læse mere om vores persondatapolitik, miljøpolitik og arbejdsmiljøpolitik.

          

Læs om vores salgs- og leveringsbetingelser her.

>>