Apodan
Vi holder lukket mellem jul og Nytår. Bemærk venligst at varer først bliver sendt afsted i det nye år.

Problemer med at synke piller Prøv Gloup synkemiddel

04-12-2018 Gloup synkebesvær

For mange danskere, specielt blandt børn og ældre, er det fuldstændig lige meget, om pillen er på størrelse med en gajol eller en fodbold.
De kan bare ikke synke piller.
Det kan nemlig være meget svært at synke medicin, når det ikke må tygges først og vand ikke er nok til at synke medicinen med.

"Må tabletten knuses" dækker et bredt udvalg af præparater.
Listen tager udgangspunkt i hvad lægemidlet i tabletten eller kapslen kan holde til. Mange tabletter kan godt deles, knuses og/eller opslæmmes, uden at lægemidlet ødelægges.
Ulempen kan være grim smag fra medicin eller hjælpestoffer, når tablettens filmovertræk brydes eller kapslen åbnes.

Men der er også mange piller som ikke må knuses og som er beregnet til at blive nedbrudt langsomt i kroppen, så man får en jævn dosering fordelt over f.eks. 24 timer.
Hvis man knuser en f.eks. 'depotpille’ får man en døgndosis på én gang, og denne solide overdosis kan i nogle tilfælde være livstruende og i mange tilfælde medføre alvorlige bivirkninger.

Sådan behøver det ikke være!
Gloup synkemiddel er en smørende synkemiddel, som er udviklet specielt til at lette indtagelsen af tabletter, kapsler og piller.
Begræns deling, knusning, opløsning eller opslæmning af tablet og kapsel mest muligt - og overvej om Gloup synkemiddel i stedet kunne være løsningen.


Tjek indlægssedler.dk eller medicin.dk om dine piller må knuses eller skal synkes hele.

>>