• Antal produkter: 0 stk.
  • Sum: DKK 0,00
(0) DKK 0,00

Hvem er vi

Apodan A/S er en danskejet virksomhed som har udviklet og solgt produkter til sundhedssektoren i over 50 år.

Det er vores mission, at bidrage til folks sundhed og velbefindende ved hjælp af vores højkvalitetsprodukter og store engagement.

Høj produktsikkerhed og maksimal brugskomfort sætter normen for et tillidsfuldt og langvarigt partnerskab. Vores produktprogram fuldendes med vores egne kvalitetsbrands og markedsrelevante innovations projekter.

Betragt os som din stærke partner, som yder professionel support inden for sygehusartikler og sikrer den bedst mulige løsning både indenfor patientpleje og generel hygiejne.

Produktudvalget fra Apodan er langt større end det der vises på vores hjemmeside. En lang række forbrugsprodukter, såvel som førsteklasses plejeprodukter, afrunder det store udvalg. Den veldokumenterede produktkvalitet samt attraktive priser er en selvfølge.

Vores kvalificerede og engagerede medarbejdere vil give dig kompetent support og rådgivning, når du skal vælge de produkter, der opfylder dine krav. Uanset om disse produkter er helt nyudviklede eller et af vores langvarige succeser, vil vores team være behjælpelig med at finde den løsning, der matcher dine behov.

Apodan - it's all about caring